Gervuogių uogienė su juoduoju šokoladu

Sezonas to, sezonas ano. Visko pilna, pomidorai laukia savo eilės nors pusė jau išvirtų ir pupelės liūdi, bet va gervuogės eina į trasą, ar kaip ten sakoma? Valgėm vienas, nes babytė sakė vitaminų bomba, o mes tikim ir norim būt sveikos. Valgėm su chia ir jogurtu (chia pudingas buvo), na ir vistiek liko, todėl puode užvirė tikras gardumėlis! Šita uogienė tokia, kur viens du ir suvalgai, čia a nei išsilaikys pati, a nei jūs atsilaikysit jei išsivirsit. Tokia tam kartui, todėl puodais nereik virt, užteks mažo stiklainiuko savo saldūmynų baubui nuraminti ir kelias dienas ja mėgautis.

IMG_6406

Gervuogių ir šokolado uogienė

GERVUOGIŲ IR JUODOJO ŠOKOLADO UOGIENĖ

-gervuogės

-cukrus

-juodas geras šokoladas

-šalavijo lapeliai (nėra būtina, bet labai gerą pikantiškumą duoda)

Na čia daugiau nėra ką ir rašyti, viskas aišku, nebent nesat virę uogienės.. Tada trumpai:

puodas+uogos+cukrus->verdam, nelabai ilgai ir nelabai karštai. Kai skystis nugaruoja ir darosi panašiau į uogienę, dedam šokolado ir jau išjungę viryklę maišom kol šokoladas ištirpsta. Metas šalavijui jei norit ir turit. Viskas. Kabinam, ragaujam, tepam.

IMG_6410

Biskvitiniai sausainiai+uogienė+arbata.. Mmmm!

Skanaus paskutinio derlingo vasaros mėnesio!

IMG_6414

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s